[Vide0] “Dato’ Seri sebenarnya tr4uma tengok api. ‘ Dato’ Seri Vida kesaI sikap Azwan Ali hina pemergian dua orang anaknya dan bakar perfume pemberiannya

Menerusi kenyataan video yang dimuat naik oleh Dato’ Seri Vida, beliau merasa amat kesaI dengan tindakan pelakon dan pengacara Azwan Ali yang bertindak seolah-olah menghin4 cara pemergian dua orang anaknya malah Azwan bertindak membakar minyak wangi yang diberikan oleh Dato’ Vida.

Mengikut kenyataan Azwan Ali, dia tidak dibayar kerana telah membuat penampilan khas semasa Cik B Food Festival berlangsung di Angsana baru-baru ini. Ini mengundang rasa tidak puas hati pada Azwan Ali hingga mengeluarkan hin4an buat keluarga Dato’ Seri Vida.

HIN4 ARWAH DAN BAKAR PEMBERIAN SAYA TANPA BELAS KASIHAN

SY TAK TAHU MENAHU

MCM MANA ARRANGEMENT

KATANYA SURPRIS3 dia dtg

Ingatkn caKAP2 mcm retis lain

Promo naik pentas

Smpai bakar2 perfume sy..

Telekong yg diberi

Sampai SUMP4H SER4NAH

Berkali kali..

Nasib baik @kacak_._ cuba tenangkan sy

Ya Allah.. kuatkanlah semangatku

Tak kuat bila hin42 arwah anak saya

Bila tenGok api

 

View this post on Instagram

 

SY TAK TAHU MENAHU MCM MANA ARRANGEMENT KATANYA SURPRISE dia dtg Ingatkn caKAP2 mcm retis lain Promo naik pentas . Smpai bakar2 perfume sy.. Shawl yg diberi Sampai SUMPAH SERANAH Berkali kali.. Nasib baik @kacak_._ cuba tenangkan sy Ya Allah.. kuatkanlah semangatku Tak kuat bila hina2 arwah anak saya Bila tenGok api Bakar perfume pula kat rumah terbakar.. kawasan sampah.. hinanya @perfumedsv_hq . Perfume tu 😰😰😰 @perfumedsv_hq . . Saya habis berjuta.. demi buat yg berkualiti UNTUK SEMUA ORANG MERASA… .Tapi dia.BUAT SEOLAH TAKDE NILAI . Di saat banyak permintaan banyak N sy panggil iqbal @ahmadiqbalzulkefli Supaya kedepankan lg.. @perfumedsv_hq Tapi cuba jatuhkan.. Takpe.. saya yakin.. syg semua bagi sokongan.. Nak jatuhkan sy.. marah perfume dibakar @perfumedsv_hq . SUPPORT SAYA YE 😭😭❤️ @perfumedsv_hq

A post shared by Dato’ Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on


Perkongsian yang dibuat oleh Dato’ Seri Vida mendapat perhatian dari para pengikutnya. Mereka rata-rata menasihatkan Dato’ Vida supaya terus kuat dan sabar.

Allahuakbar.. Dah kenapa perangai truk sgt dia tu.. Smpai arw4h anak dikaitkan..

Semoga terus tabah dato’ Allah sangat sayangkan dato’. Ujian bagi orang yang baik baik. Ada ganjaran besar Allah nak bagi. Doa orang yang terani4ya ni makbul. Kalau bukan di dunia, di akhir4t nanti.

Allaahuuuu.. kurang ajar sgt AA niii. Dah kenapa dia tuu. Jgn layan dia sgt dato. Sabar n berserah kpd Allah. Org nampak dah situ dia bukan sebaik manusia. Mem4ki bagai. Moga dato n keluarga dikurniakan kesabaran yang tinggi utk mengharungi semua nii. Baik nya anak teruna dato. Lembutnya dia. Kasi reda mamanya. Dato sabar yaaa

Ujian itu indah hadapi semua ujian itu Walaupun p3rit dan s4kit dan Jangan mengaIah apa yang orang lain cakap dan kuat kan diri sendiri. Saya doa kan dato kuat kan semangat dan banyak besabar atas ujian Allah swt amin!!!!

AjaI m4ut jodoh semua ketentuan Allah. Siapa kita mnyalah qada Allah. Knp perlu ungkit kem4tian itu. Sedang anak itu dah jadi Ahli syurga. Kita tak tahu dimana kita. Berhentilah mnghin4. Berhenti melukakan hati Manusia kerana itu d0sa yang Allah catat. Allah maha mngetahui apa yang terbaik buat h4mbanya

Semoga konfIik ini dapat diselesaikan secara baik anatara mereka berdua. InsyaAllah ada jalan penyelesaian yang terbaik untuk mereka.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Be the first to comment on "[Vide0] “Dato’ Seri sebenarnya tr4uma tengok api. ‘ Dato’ Seri Vida kesaI sikap Azwan Ali hina pemergian dua orang anaknya dan bakar perfume pemberiannya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares