[Video] Sedihnya tengok Janna dan Jenna kena berpisah, seorang di Kuala Lumpur, seorang di Sandakan. Harap nanti Datin Zizie Izzette dapat jaga kedua-duanya

Ramai yang mengetahui pelakon Zizie Izzette sangat sukakan kanak-kanak malah beliau sendiri telah mengambil dua orang anak angkat untuk dijaga bagaikan anak sendiri. SaIah seorangnya adalah Jenna, kanak-kanak kembar seiras tetapi bagaimanapun, Zizie hanya menjaga seorang sahaja manakala seorang lagi kembar Janna @Niza dijaga oleh ibu kandungnya sendiri di Sandakan.

Semasa cuti persekolahab baru-baru ini ibu kandung Janna membenarkan anaknya untuk ke Kuala Lumpur agar dapat berjumpa dengan saudara kembarnya. Zizie sering memuat naik video serta gambar keakraban mereka berdua. Walaupun jarang berjumpa dan agak sukar untuk berkomunikasi tetapi kemesraan antara mereka mencvri tumpuan.

Sebentar tadi, Zizie memuat naik video serta foto di mana hari ini merupakan hari terakhir Janna dan dia akan pulang semula ke Sandakan. Ternyata Jenna dan Janna sangat sedih untuk berpisah. Biarpun berpisah beribu batu, ik4tan mereka sebagai saudara kembar sangat kuat.

Till we meet again Naila Marjenna….

Slide ke kanan untuk video :

 

View this post on Instagram

 

Till we meet again Naila Marjenna…. #itsbeyondwords #heavyheart #alreadymissingher

A post shared by Zizie Izette (@zizieizette) on

Perkongsian yang dibuat turut mengundang rasa sedih dan sebak di kalangan peminat dan pengikutnya di IG. Bukan apa, mereka juga mengikuti perkembangan kisah dua beradik kembar ini di IG Zizie.

Ntah knapa air mata saya tak berhenti mengalir ..aduhh datin saya sendiri tak tahan tengok video ni.. Nampak sangat Jenna sayang sangat pada Nizah.

I pulak yang sedih….selalu tgk video diaorang sama2…sian Jenna dgn niza..msti rindu nt.

aunty faham perasaan tu…sebab aunty also an identical twin.

Sedih nye. Semoga hubungan ini kekal hingga syurga.

Alahai sedihnya..termenangis jugak sekali.

OK..Mata masuk habuk.

Asnira (Jenna) & Asniza (Janna)

were their given name by their biological parents.

But I changed Jenna’s name to Naila Nurjenna when she became one of us.

Soon after, mama Janna pun tukar nama dia to Naila Marjenna utk seakan2 nama Jenna.

Masa tu mmg nama diaorg masih belum register tu yg boleh main tukar2.

Tapi dah terbiasa panggil adik Jenna dgn nama Niza, so tu yang melekat smp ke skrg.

Ya Allah, happy sgt dapat bawa Niza balik KL. Jenna & Niza x lepas2 berpimpin tangan.

Kegembiraan mmg terserlah di wajah mereka.

Ini pun dinamakan rezeki. Alhamdulillah diatas nikmat sementara ni.

Mommy nak bawak Niza shopping baju kasut semua sepasang & sedondon mcm Jenna.

I cant wait to bring her jalan2 KL and make them the happiest twins in the whole wide world!!!!

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Be the first to comment on "[Video] Sedihnya tengok Janna dan Jenna kena berpisah, seorang di Kuala Lumpur, seorang di Sandakan. Harap nanti Datin Zizie Izzette dapat jaga kedua-duanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares