“Pernah terfikir and bertanya mcmana nak kerja kat sini as a cleaner” – Farah Fauzana

Melu4hkan penghargaan buat ten4ga kerja yang sentiasa bertvngkus lumus membersihkan sekitar Tanah Suci Mekah, pengacara Fara Fauzana aku1, ada kalanya kita terlupa mengucapkan terima kasih kepada insan-insan ini.

Lu4hnya lagi, dia sendiri pernah terfikir untuk bertanyakan bagaimana cara untuk memohon pekerjaan sebagai tukang cuci namun atas faktor kek4ngan bahasa, dia terpaksa melupakan hasrat tersebut.

“Mencvci… Bila mereka ini mencvci adakala kita lup4 ucap terima kasih, bila mereka ini mengemas adakala kita mal4s bangun, bila tiba giliran kita mencvci hati yg pasti DIA ada disisi.

“nota : FF pernah terfikir and bertanya mcmana nak kerja kat sini as a cl3aner tp sbb kek4ngan bahasa, terus saya jalan dan sambung ambik gambar. Siapa tahu?!

“notalagi : FF dah balik Msia yea. baru nak upload, it normal heheh,” kongsinya di laman Instagram.

Terdahulu, Fara atau mesra disapa Fafau baru sahaja pulang daripada menunaikan umrah dan meraikan ulangtahun ke-40 di sana.

View this post on Instagram

G I R L S T R I P . bila dengar je mulai 2020 jemaah perempuan dah tak perlukan mahram .. ya Allah syukur tak terhingga. bila dpt je info ada pakej utk umrah and Quran retreat only for girls by @intotaqwa_malaysia (check their ig for our umrah and quran retreat) and fly via @amalbymh saya terus share to all my sistas yg ada kesukaran spt saya . to all my sistas.. insyaAllah kita pergi sama2 nanti ok. saya jaga mem WA dulu 🥰 . share me your friends yg nak g umrah sama.. sila letak skrg. mana tau kita boleh g sama2 🥰 . nota : sbnrnya kita yg rasa mcm abang2 ni laa yg akan dijaga oleh mereka sbb bila kat sana confirm kau bukan abang2 lagi 😅😭😫😍 . #farafauzana #bilafafauosem40 #bilafafautravel #fafauluxetravel #bilafafaubermusafir #iphone11pro #amalbymh #intotaqwaumrah

A post shared by FARA FAUZANA (@therealfafau) on

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

sumber : Instagram Fara Fauzana via Media Hiburan

Be the first to comment on "“Pernah terfikir and bertanya mcmana nak kerja kat sini as a cleaner” – Farah Fauzana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares