Sebelum ini viral tayang hubungan intim, sekarang tampil buat ramai isteri naik angin

Founder Produk Kecantikan Menghina Para Isteri Dengan Panggilan Haiwan Ternakan Buat Orang Ramai Berang

Sebelum ini kecoh juga di mediasosial mengenai seorang founder produk kurus dan kecantikan dimana dia sanggup share video intim dia bersama suaminya. Sanggup tunjuk video ber0menn depan anak dalam Faceebook hanya untuk lakukan produk jualannya.

Pemikiran kejar duit

Teruk benar pemikiran kejar duit, kejar dunia sampai gadai maruah diri, maruah suami, bahkan maruah anak-anak.Tak malu ke anak nanti bila dia ke sekolah kawan-kawan pakat kata,

“Mak dia la berbogl dalam Facebook. Mak dia la buat video intim dan post kat story Facebook hanya untuk jual produk”.

Demi wang, demi lariskan produk, tak sangka ada orang sanggup buat begini. Sungguh tak masuk akal. Terbaru, founder ini telah menghina para-para isteri dengan memanggil mereka haiwan peliharaan. tidak cukup dengan itu, dia juga memanggil mereka dengan panggilan gemuk&hitam.


Happy weekend !! Kepada para-2 suami nitizen sekalian takpyh la mesej-2 sis mintk bukan-2 sis tahu sis ni cantik&mantap buat korang terangsang, meh sini cube produk sis bagi kt haiwan peliharan yg korang ternak tu,(bini korang) cube produk sis ni, confirm meletop gais, lpsni boleh la hari-2 mintk kt bini bukan dkt sis tau,sis pun fhm but why knp korang xmintk bersama dgn bini,sbb kurang selesa tngk binatang yg dibela gemok&hitam kan? Jujur je dgn sis.

Diserang oleh warganet

Bila diserang bertalu-talu oleh netizen, namun jawapannya ringkas sahaja , “Tak apa. Saya dapat pahala orang mengata. Acc bank saya penuh, orang pakat beli dan jualan saya laris.”

Bukan kau yang dapat pahala, bahkan orang yang mengata itu dapat pahala. Bukankah Nabi SAW bersabda agar cegah perkara mungkar dengan tangan jika mampu, jika tidak dengan lisan dan selemah-lemah iman dengan tidak redha dalam hati.

Luahan Waganet

Sanggup lakukan semua ini hanya untuk lariskan produknya, sebenarnya taktik ini telah lama digunakan oleh founder produk lain, namun founder ini melampau, sampai sanggup buat semua perkara diatas.Menjaga kehormatan diri antara perkara yang berkaitan dengan maruah diri. Orang yang tidak memelihara kehormatan diri bererti dia menjatuhkan maruah diri sendiri serta maruah keluarganya.

Setiap Muslim perlu menonjolkan kehormatan diri antaranya dengan memakai pakaian yang digariskan syarak. Firman Allah bermaksud: “Dan katakanlah kepada perempuan-perempuan yang beriman supaya menyekat pandangan mereka (daripada memandang yang haram), dan memelihara kehormatan mereka dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka kecuali yang zahir daripadanya…” (Surah an-Nur, ayat 31).Selain itu, maruah diri juga berkaitan dengan perkara bersifat peribadi. Hal itu merujuk perkara yang berlaku dalam rumah yang tidak wajar diketahui orang lain.

Artikel by: StephenGigitDia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Like Hiburan Terkini Tempatan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Sebelum ini viral tayang hubungan intim, sekarang tampil buat ramai isteri naik angin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares