Cinta Tak Direstu Keluarga, Nekad Terjun Bunvh Diri Bersama, Tapi Perempuan Tak Jadi Terjun Selepas Teman Lelaki Terjun

Ungkapan cinta tidak semestinya memiliki, untuk menjadi satu kenyataan buat segelintir pasangan bercinta di luar sana. Situasi ini mungkin terjadi apabila hubungan yang dibina tidak mendapat restu daripada keluarga masing-masing.

Kes hubungan tidak direstu menyebabkan segelintir pasang melakukan tindakan diluar jangkaan. Ada yang sanggup kahwin lari, bahkan ada juga yang sanggup bunvh diri bersama angkara janji ingin sehidup dan semati.

Ada pasangan cuba nak bunvh diri tapi…

Melalui perkongsian di laman Facebook, terdapat sepasang kekasih di negara Vietnam dikatakan ingin membunuvh diri gara-gara hubungan mereka tidak direstui oleh keluarga mereka.

Kedua-dua mereka mengambil tindakan drastik dengan membunnuh diri demi mempertahankan cinta yang telah dibina selama ini.

Lain pula yang terjadi…

Pasangan ini berhasrat untuk terjun ke sungai dari jambatan. Namun malangnya, perkara yang dirancang dilihat tidak menjadi kenyataan!

Hanya lelaki berkenaan sahaja sempat dikatakan melakukan perkara terbabit, manakala teman wanitanya hanya tersadai di atas jambatan kerana ketakutan untuk terjun ke bawah

Kejadian yang berlaku ini telah menyebabkan si teman lelaki berkenaan telah m4ti akibat lemas, manakala gadis berkenaan masih bernafas dan ditenangkan oleh orang sekeliling.

Sumber: Facebook

Be the first to comment on "Cinta Tak Direstu Keluarga, Nekad Terjun Bunvh Diri Bersama, Tapi Perempuan Tak Jadi Terjun Selepas Teman Lelaki Terjun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Shares